Energie Reductie Plan

_

Lichtvormgevers helpt u - door aanpassing van uw lichtsysteem - het energieverbruik, uw operationele kosten en de CO2-uitstoot te verlagen. Tegelijkertijd wordt de lichtkwaliteit en het gebruiksgemak verbeterd, de betrouwbaarheid van apparatuur verhoogd en voldoet de installatie aan de nieuwe wet- en regelgeving. En dit alles zonder verhoging van uw huidige budget.

 

We begeleiden onze relaties bij het verkrijgen van inzicht in het energieverbruik, geven aan waar besparingen te behalen zijn en welke maatregelen er nodig zijn om het verbruik te optimaliseren. Daarnaast kunnen wij de juiste apparatuur leveren of kunnen wij bestaande lichtinstallaties van nieuwe lichtinnovaties voorzien (hergebruik). Ook kunnen wij zorgen voor het begeleiden of aanbrengen van de installatie, waardoor we een optimaal werkend eindresultaat kunnen garanderen.

 

Als lichtexpert zijn we in staat om de optimale verbeteringsmaatregelen voor te stellen, die energieverbruik, beheerskosten en milieubelasting verlagen. Als innovatiepartner van onder andere Philips is veelvuldig gebleken dat wij de laatste innovaties als eerste in concrete projecten toe kunnen passen. Op deze manier heeft u altijd de meest recente, efficiënte en effectieve oplossing, terwijl de resultaten worden gefinancierd uit de besparingen die wij bewerkstelligen.

 

LVG_BO_EnergieReductieplan_4_LR kopie 3

https://www.lichtvormgevers.com/
nl