MS Mode, strategische samenwerking, continue innovatie

_

Strategische samenwerking

Tijdens de strategische samenwerking tussen MS Mode en Lichtvormgevers is het lichtbeeld van de winkel steeds aangepast aan de laatste winkelformule en de lichttechniek telkens aangepast aan de laatste technologische mogelijkheden.

 

Als internationale winkelketen met meer dan 450 winkels in Europa past MS Mode zich telkens aan aan de veranderende behoefte van de klant en het modebeeld. Tijdens het ontwerpproces worden de conceptbedenkers op de proef gesteld. Het vraagt de lichtontwerper om creativiteit, flexibiliteit, stressbestendigheid, durf en kennis van de laatste lichtinnovaties. Zeker in de afgelopen jaren is de lichtbranche sterk in ontwikkeling en transformeert van de analoge naar digitale technologie. Deze omgeving past bij de identiteit van Lichtvormgevers.

 

Lichtvormgevers heeft MS Mode telkens begeleid bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van winkelbeeld en technologie.

 

Als eerste ter wereld past MS Mode de Philips CDM-Tm toe

In de MS mode winkels heeft Lichtvormgevers in 2011 als eerste in de wereld de laatste CDM technologie van Philips, de CDM-Tm, in een maatwerk armatuur toegepast. Het lichtbeeld werd daardoor nog sprankelender en door de full-spectrum kleurweergave van de lichtbron worden de kleuren waargenomen, zoals ze ook werkelijk zijn. De toepassing van de lichtbron geeft een energiebesparing van 35% en een besparing in onderhoudskosten van 50%.

 

Het lichtconcept is toepasbaar op alle winkels en is geregeld aangepast om te kunnen blijven voldoen aan de lichtbeleving, kostenverlaging en energiereductie.

 

Als eerste ter wereld past MS Mode de Philips LED CrispWhite toe

Philips ontwikkelde in samenwerking met Lichtvormgevers in 2013 de unieke LED licht technologie ChrispWhite. Bij deze lichtbron is Philips erin geslaagd om alle kleuren diep en intens te beleven, terwijl de wittinten sprankelend en fris blijven. Dit is een unieke combinatie.

 

Als eerste ter wereld heeft Lichtvormgevers deze LED technologie in de concept store in Barcelona toegepast. Hierdoor werd de kwaliteit van licht behouden terwijl de exploitatiekosten met meer dan 35% afnamen. 

 

Bekijk de case studie Philips CrispWhite

Bekijk de video concept store Barcelona met CrispWhite 

https://www.lichtvormgevers.com/
nl